TimeControl

Rörig-Dalgaard Consulting har udviklet siden 1998 et tidregistreringssystem.

Systemet er baseret på en tyk klient som kontakter en database server. Som databaser kan bruges InterBase (FireBird) eller MS SQL server. Vi anbefaler klart FireBird serveren. Den performer bedst med vores applikation.

TC 2.4 MainScreen med datoApplikationen er udviklet i Borland Delfi og er testet med Windows7 og Windows 8.1 i et produktiv miljø med mere en 1200 aktive bruger.

TimeControl kan bruges sammen med en magnetkort læser eller en anden kortlæser som kan emulere et tastatur indput (fx stregkode læsere). Med læserne kan der registreres automatisk start og slut tid.

TimeControl findes i en dansk og engelsk version. Sprogvalg kan defineres per bruger og brugerne kan selv skifte efter behov.

 

 

 

Projektafregning

TC 2.4 ProjekterMed TimeControl medfølger en projektafregnings system. Brugerne kan registrere deres tid til de projekter og opgaver som de er tildelt til. Projekterne kan begrænses til et maksimal antal timer.

 

 

 

 

Rapportering

TC 2.4 Rapportering Med TimeControl medfølger også et stort rapporteringsværktøj som giver mulighed for at trække de afregningsrapporter som man har behov til.

Interesseret. Så kontakt os.